Nyt on onnistuneen kattoremontin
ja ulkoverhouksen aika!
Pyydä meiltä ilmainen
arviointi remontista
Meiltä myös kattoturvatuotteet
ammattilaisen asentamana
Vesikaton ja peltikaton
maalaus asiantuntijalta

Vesikattoremontti luotettavasti ja täsmällisesti

Tilaa vesikattoremontin kustannusarvio viipymättä

Vesikatto suojaa taloa sään vaikutuksilta, estää tuulen ja sateen tunkeutumisen rakenteisiin ja on samalla myös koko talon ulkonäköön oleellisesti vaikuttava tekijä. Siksi vesikatto kannattaa pitää kunnossa riittävän ajoissa tehdyllä vesikattoremontilla. Lakeuden Tähtirakennus Oy toteuttaa vesikattoremontin luotettavasti ja täsmällisesti Avaimet käteen -periaatteella kokeneiden ammattilaisten tekemänä.

Laadukas vesikattoremontti parantaa kiinteistön energiatehokkuutta

Vesikattoremontti ei ole pelkästään katemateriaalin uusimista tai ilmeen kohentamista. Vesikattoremontin yhteydessä voidaan kiinnittää huomiota paloturvallisuuden lisäämiseen, sekä parantaa energiatehokkuutta, yläpohjan lisäeristyksellä ja rakenteellisilla muutoksilla. Toteutamme vesikaton, kattopeltien ja sadevesijärjestelmien korjaustyöt ja perusparannukset ammattitaidolla, sovitussa aikataulussa. Vesikattoremontin avulla kiinteistön arvo nousee, ilme kohenee ja energiatehokkuus paranee.

Vesikattoremontin yhteydessä varmista laadukkaat kattoturvatuotteet

Meiltä vesikaton kunnostuksen yhteydessä kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät samalla kertaa. Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet valmiiksi asennettuna kauttamme. Vesikattoremontin yhteydessä on hyvä uudistaa sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Katon huolto ja puhdistustoimet on sinulle jatkossa helpompaa, kun turvallinen kulku on sujuvaa.

Näissä palvelemme mm.

Tuotteitamme mm.

  • Sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit
  • Kattoturvatuotteet, tikkaat, kattosillat, lumiesteet ja turvakiskot
  • Piipunpellitykset, peltilistat ja piipunhatut

Näin toimimme:

1.
Ilmainen arvio
2.
Pitävä hinta - yksi sopimus
3.
Laadukas työ
4.
5 vuoden asennustakuu!

Uskomme siihen, että meille parasta mainosta ovat vain ja ainoastaan 100 % tyytyväiset asiakkaat. Siksi haluamme panostaa toimintamme laatuun sen jokaisella sektorilla.