Nyt on onnistuneen kattoremontin
ja ulkoverhouksen aika!
Pyydä meiltä ilmainen
arviointi remontista
Meiltä myös kattoturvatuotteet
ammattilaisen asentamana
Vesikaton ja peltikaton
maalaus asiantuntijalta

Kattoremontit Oulu - kotisi suojaksi

Olisiko aika arvioida kattoremontin tarve? Tulemme maksuttomalle arviointikäynnille

Toteutamme kattoremontit sovitussa aikataulussa, huolellisesti ja Avaimet käteen -periaatteella. Kattoremontti kannattaa aina antaa ammattilaisen toteutettavaksi. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää sinut ajantasalla kattoremontin etenemisestä, ja voit huoletta itse keskittyä muuhun. Käytämme peltikattoremonteissa laadukasta Ruukin peltiä.

Kattoremontti Avaimet käteen -toimitettuna

Arvioimme ja kartoitamme kotisi katteen kunnostustarpeen huolella ja annamme remonttiarvion tämän perusteella. Kattoremontti toteutetaan aina yhtä huolellisesti ja suunnitellusti. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että kattoremontti valmistuu sovitun aikataulun mukaisesti. Katon kokonaisvaltainen kunnostus aloitetaan huolellisella pohjatyöllä, joka jatkuu uuden katteen asennuksella sekä sisältää loppusiivouksen ja -tarkastuksen. Lakeuden Tähtirakennus toteuttaa kotisi kattoremontit Avaimet käteen -palveluna.

Kauttamme saat monipuoliset kattoremontit ja kattotyöt

Pääasiallisesti liikumme Pohjois-Pohjanmaan, Oulun, Kemin ja Kainuun seudulla. Toteutaamme kattoremontit niin yksityisille, kuin yrityksille.

Palveluihimme sisältyy mm.

Näin toimimme:

1.
Ilmainen arvio
2.
Pitävä hinta - yksi sopimus
3.
Laadukas työ
4.
5 vuoden asennustakuu!

Uskomme siihen, että meille parasta mainosta ovat vain ja ainoastaan 100 % tyytyväiset asiakkaat. Siksi haluamme panostaa toimintamme laatuun sen jokaisella sektorilla.