Nyt on onnistuneen kattoremontin
ja ulkoverhouksen aika!
Pyydä meiltä ilmainen
arviointi remontista
Meiltä myös kattoturvatuotteet
ammattilaisen asentamana
Vesikaton ja peltikaton
maalaus asiantuntijalta

Miksi Tähtirakennus?

Olemme luotettava ja täsmällinen rakennusliike joka on erikoistunut kattoremontteihin

Meihin voit luottaa. Lakeuden Tähtirakennus on turvallinen valinta remontin kumppaniksi. Olemme ammattitaitoinen ja vakavarainen perheyritys ja pystymme vastaamaan luvatuista takuista ja vastuista. Päätoiminta alueemme on Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun, Kemin ja Oulun talousalueella ja erikoisalaamme ovat kattoremontit ja puuverhoukset.

Hyvä muistaa vesikattoremonttia tai ulkoverhousremonttia tilattaessa!

Tiedämme sen, että meidän toimialalla on paljon palveluntarjoajia ja asiakkaan voi olla joskus vaikeaa tehdä päätöstä, kun vaihtoehtoja on useita. Tässä muutama mielestämme erittäinen oleellinen ja tärkeä seikka, joihin asiakkaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota remontin tekijää valittaessa.

1.
Käykö remonttifirman edustaja oikeasti paikan päällä tekemässä arvion remontista vai antaako hän sen puhelimitse näkemättä kohdetta?
Me käymme aina paikan päällä ja arviokäynti on veloitukseton!
2.
Hoituuko koko remontti yhden urakoitsijan kautta ja onko sovittu hinta pitävä?
Me hoidamme kaikki vesikatto- ja ulkoverhousremontit aina yhdellä sopimuksella ja antamamme hinta on pitävä.
3.
Remonttifirma voi olla tunnettu, mutta asiakkaan kannalta enemmän ratkaisee kuitenkin se millaiset työmiehet saapuvat remonttia tekemään. Mikä on heidän kokemus ja ammattitaito?
Meillä remonttia tekevät aina kokeneet alan ammattilaiset ja myös yrittäjät ovat itse mukana käytännön työssä, eli remontoimassa vesikattoja ja ulkoverhouksia. Meillä työnteolla on kasvot!
4.
Millaisen takuun remontin tekijä antaa työlleen? Entä tarvikkeille?
Me myönnämme asennuksille aina 5 vuoden takuun. Remonttimateriaalit on aina valmistajien myöntämät pitkät takuut, jotka kerromme aina yksityiskohtaisesti kohteeseen valituista materiaaleista riippuen.
Pyydä ilmainen arviointi ja tarjous heti! »