Nyt on onnistuneen kattoremontin
ja ulkoverhouksen aika!
Pyydä meiltä ilmainen
arviointi remontista
Meiltä myös kattoturvatuotteet
ammattilaisen asentamana
Vesikaton ja peltikaton
maalaus asiantuntijalta

Peltikattoremontti kannattaa toteuttaa ajoissa

Tilaa peltikattoremontin kustannusarvio jo tänään

Rakennuksen katto on tärkeä elementti suojaamaan kattorakenteita, kosteus- ja homevaurioiden riskeiltä. Siksi peltikaton kuntokartoitus ja arviointi on hyvä suorittaa hyvissä ajoin eikä peltikaton remonttia kannata siirtää. Ajoissa toteutettu peltikaton kunnostus on usein myös pienempi työ kuin silloin, jos kosteus on tunkeutunut jo rakenteisiin. Peltikattoremontti kannattaa antaa aina ammattilaisen käsiin.

Ammattitaidolla toteutettu peltikattoremontti

Asiantuntijoidemme ammattitaidolla sekä laadukkailla materiaaleilla kunnostettu peltikatto antaa kodille tai rakennukselle uuden ilmeen, ja samalla kodin arvon nousee. Käytämmekin laadukkaista tuotteistaan tunnetun Ruukin peltiä takaamaan ensiluokkaisen lopputuloksen. Tarjoamme vuosien kokemuksella peltikattoremontit, sekä asennukset ja pinnoitukset Oulussa, Kemissä, Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla.

Kattoturvatuotteet varmistavat turvallisuuden peltikaton huoltotoimille

Meiltä saat luotettavasti peltikaton kunnostuksen yhteydessä kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät valmiiksi asennettuna. Peltikattoremontin yhteydessä, kannattaa tarkastaa sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden kunto sekä turvallisuus.

Tuotteitamme mm.

  • Sadevesijärjestelmät, kourut ja rännit
  • Kattoturvatuotteet, tikkaat, kattosillat, lumiesteet ja turvakiskot
  • Piipunpellitykset, peltilistat ja piipunhatut

Näin toimimme:

1.
Ilmainen arvio
2.
Pitävä hinta - yksi sopimus
3.
Laadukas työ
4.
5 vuoden asennustakuu!

Uskomme siihen, että meille parasta mainosta ovat vain ja ainoastaan 100 % tyytyväiset asiakkaat. Siksi haluamme panostaa toimintamme laatuun sen jokaisella sektorilla.