Nyt on onnistuneen kattoremontin
ja ulkoverhouksen aika!
Pyydä meiltä ilmainen
arviointi remontista
Meiltä myös kattoturvatuotteet
ammattilaisen asentamana
Vesikaton ja peltikaton
maalaus asiantuntijalta

Onhan ulkoverhous kunnossa?

Ulkoverhous on energiatehokas ratkaisu

Ulkoverhous on tärkeä osa julkisivua ja suojaa taloa sään vaikutuksilta, estää tuulen ja sateen tunkeutumisen rakenteisiin ja on samalla myös koko talon ulkonäköön oleellisesti vaikuttava tekijä. Sen lisäksi, että ulkoverhous antaa uuden ilmeen ja nostaa kiinteistösi arvoa lisää se myös energiatehokkuutta. Uuden ulkoverhouksen yhteydessä on järkevää miettiä myös tarve lisälämmöneristykselle.

Puuverhous on suosittu ulkoverhousmateriaali

Puuverhous kannattaa pitää kunnossa riittävän ajoissa tehdyllä kunnostuksella. Puuverhous on vuosikymmenien ajan ollut Suomessa suosituin ulkoverhousmateriaali. Puuverhouksen uusiminen on ajankohtaista usein viimeistään silloin, kun puuverhousta ei saada siistin näköiseksi ja teknisesti toimivaksi pelkällä huoltomaalauksella ja yksittäisten lautojen vaihtamisella. Lakeuden Tähtirakennus Oy toteuttaa ulkoverhousremontin ja puuverhouksen luotettavasti ja täsmällisesti Avaimet käteen -periaatteella kokeneiden ammattilaisten tekemänä.

Ulkoverhouksen yhteydessä tutustu myös muihin palveluihimme

Näin toimimme:

1.
Ilmainen arvio
2.
Pitävä hinta - yksi sopimus
3.
Laadukas työ
4.
5 vuoden asennustakuu!

Uskomme siihen, että meille parasta mainosta ovat vain ja ainoastaan 100 % tyytyväiset asiakkaat. Siksi haluamme panostaa toimintamme laatuun sen jokaisella sektorilla.