Nyt on onnistuneen kattoremontin
ja ulkoverhouksen aika!
Pyydä meiltä ilmainen
arviointi remontista
Meiltä myös kattoturvatuotteet
ammattilaisen asentamana
Vesikaton ja peltikaton
maalaus asiantuntijalta

Ammattitaitoiset kattomaalaukset

Katon maalaus suojaa kotisi katteen ja pidentää elinkaarta

Katon maalaus on usein riittävä huoltotoimenpide ja ammattilaisen toteuttamana antaa lisää elinvuosia. Peltikatto kannattaa maalauttaa hyvissä ajoin ennen kuin pelti ennättää ruostua pintaruostetta syvemmälle. Kattomaalaus ja -pinnoitus suojaa tehokkaasti pintaa paahteelta, lialta, kosteudelta ja eri sääolosuhteilta. Katon maalaus pidentää mm. peltikaton käyttöikää ja uudistaa kotisi julkisivua. Suoritamme katon maalauksia Pohjois-Pohjanmaan, Kemin, Oulun ja Kainuun alueella.

Vesikaton ja peltikaton maalaus asiantuntijalta

Peltikatto tulee huoltaa säännöllisesti, jolloin mm. ruostumista ei pääse syntymään. Mikäli kuitenkin ruostumista on ehtinyt peltikatteeseen kehittymään, voidaan se yleensä vielä pelastaa perinpohjaisella peltikaton maalauksella. Peltikaton korjausmaalaukseen sisältyy perusteelliset pohjatyöt sekä pinnoitus kohteeseen parhaiten soveltuvilla, laadukkailla aineilla ja maaleilla. Peltikaton maalauksella saadaan kodillesi uusi, kaunis ja kestävä pinta.

Laadukkaat kattojen pinnoitukset

Toteutamme myös mineriitti (vartti) ja tiilikattojen pinnoitukset pesuineen käyttämällä laadukkaita pinnoitteita ja pesu menetelmiä. Tiili ja mineriitti kate kannattaa pinnoittaa 15-25 vuoden välein jos kattosi on muuten vedenpitävä ja ehjä. Näin saadaan ehkäistyä sammaleen kasvu joka tuhoaa katemateriaalin ja saadaan katteeseen paksu vettä hylkivä kulutuspinta.

Näin toimimme:

1.
Ilmainen arvio
2.
Pitävä hinta - yksi sopimus
3.
Laadukas työ
4.
5 vuoden asennustakuu!

Uskomme siihen, että meille parasta mainosta ovat vain ja ainoastaan 100 % tyytyväiset asiakkaat. Siksi haluamme panostaa toimintamme laatuun sen jokaisella sektorilla.